Tip celula |
SMALL SMOKER 50 |
|
Capacitate | kg | 50 |
Dimensiuni exterioare |
mm |
950 х 850 х 2000 |
Dimensiuni interiore | mm | 540 x 660 x 1100 |
Nivele | buc | 5 |
Circulatia aerului, fumului si aburilor | vertical | |
Incalzirea | electrica | |
Alimentarea | V/Hz | 400/50 3 faze |
Puterea totala instalata | kWh | 9 |
Putere rezistente | kWh | 7,5 |
Temperature maxima | C | +180 |
Temperature minima | C | +30 |
Presiune apa | bar | 3-4 |
Diametru teava evacuare | mm | 130 |
Procese:
- incalzire
- uscare
- afumare la temperaturi de la 30 pana la 180oC
- afumare cu aburi
- fierbere cu aburi
- coacere pana la temperatura 180oC
- coacere cu fum
- grill
- pasteurizare
- aerisire
- spalare
Caracteristici :
- panou semiautomat
- control computer -optional
- generator de fum natural
- generator de aburi
- sistem de spalare
- senzor interior de temperatura
- senzor de temperatura produs
- reglarea temperaturii in interior
- display digital de temperatura
- rezistenta 7,5kw/230v
- 3 viteze de circulatie
- geam rezistent la temperatura
- teava de evacuare si de aer
- scurgere
- rafturi
- roti -optional
- carucior de transport -optional
- bete de afumare din inox -optional
- constructie – otel inoxidabil lucios
Utilizatori :
- magazine si supermarketuri
- restaurante
- scoli si laboratoare
- unitati mici de prelucrare a carnii, pestelui, cascavalului si a fructelor